Arrangementen

Een compleet uitje

Arrangementen

Combinatie deals!
> bekijk de tarieven

Het uitje compleet maken? Verschillende activiteiten combineren, drankje en een bittergarnituur tussendoor en afsluiten met een 3-gangen menu. We verzorgen graag een ochtend, middag of avond op maat.

Activiteiten
> klik hier

Vergaderen, aansluitend lunchen en afsluiten met een escaperoom? Of je in een andere wereld wanen met de HTC vive virtual reality bril. De uitdaging aangaan in een van de escaperooms of de highscore neerzetten met de GPS challenge.

Feesten & Partijen
> bel of mail ons

Onze zaal bied plaats voor ongeveer 100 personen. Denk aan een receptie, verjaardag of zelfs een bruiloft. In samenwerking met een aantal partners kunnen we alles van regelen bijvoorbeeld snacks, luxe hapjes of een buffet. Informeer naar de mogelijkheden

Met 24 personen een fantastisch personeelsuitje gehad. Na ons belletje hebben jullie goed met ons mee gedacht en is alles geregeld, top middag samenwerken met borrel en diner. Bedankt voor jullie enthousiasme en moeite! Wij zijn erg benieuwd naar jullie volgende kamers.

Lees wat andere er van vonden:

Wat is een Escaperoom
> Lees de veel gestelde vragen

Onze escaperooms zijn een avontuur waarin jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang moet redden. Samen met een team van vrienden, collega’s, kennissen of familie help jij “The Circle”. Een organisatie die in het diepste geheim opereert om verschillende missies te voltooien. Een unieke beleving die jullie creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt.

Groeps foto’s
> Check je team foto op Facebook!

Onze arrangementen
> voor een compleet uitje

Vanaf Oktober

Wij zijn nog druk bezig de tofste VR belevingen en spellen voor jou op een rij aan het zetten voor een top VR beleving. Wij vinden het super gaaf en kunnen niet wachten deze virtuele werelden aan jullie te laten zien. Op de hoogte blijven? Like onze facebook pagina: https://www.facebook.com/circleveenendaal/