Escaperooms

Meesterlijke

Escaperooms

Source Code
> bekijk video

voor jong en oud 3 tot 8 personen

Jullie gaan inbreken in het streng bewaakte datacenter Source Code. Hack apparaten en omzeil beveiliging systemen om een kwaadaardig computer programma te stoppen.

Reserveer hier

Submarine
> bekijk video

voor jong en oud 3 tot 8 personen

Jullie gaan undercover in een onderzeeër, een explosie volgt. Start de motoren en ontmantel de torpedo’s om de wereld te redden.

Reserveer hier

???? ?????
> coming soon (2018)

16+ 3 tot 8 personen

Ontrafel het mysterie achter de gevaarlijke stof Ether, hoe is het ontstaan en hoe kan het worden gestopt. De klok tikt!

Reserveer hier

Met 5 vrienden gingen we de uitdaging aan. Het werd een spannend en meeslepend avontuur vol aangrijpende verrassingen. Na een aantal escapes rooms te hebben bezocht is dit, in tegenstelling tot een paar andere, absoluut een topper. We werden zeer vriendelijk ontvangen en vol enthousiasme begeleidt naar de escaperoom.

Wat is een Escaperoom
> Lees de veel gestelde vragen

Onze escaperooms zijn een avontuur waarin jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang moet redden. Samen met een team van vrienden, collega’s, kennissen of familie help jij “The Circle”. Een organisatie die in het diepste geheim opereert om verschillende missies te voltooien. Een unieke beleving die jullie creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt.

Groeps foto’s
> Check je team foto op Facebook!

Onze arrangementen
> voor een compleet uitje

Vanaf Oktober

Wij zijn nog druk bezig de tofste VR belevingen en spellen voor jou op een rij aan het zetten voor een top VR beleving. Wij vinden het super gaaf en kunnen niet wachten deze virtuele werelden aan jullie te laten zien. Op de hoogte blijven? Like onze facebook pagina: https://www.facebook.com/circleveenendaal/