FAQ

FAQ

Kan iedereen onze escaperooms spelen?

De minimumleeftijd voor het spelen van een escaperoom is 16 jaar. Kinderen vanaf 12 jaar mogen in overleg onder begeleiding meespelen. Al onze kamers kunnen gespeeld worden door mannen en vrouwen. Logisch kunnen nadenken brengt je verder dan technisch inzicht of kracht. Helaas zijn niet al onze escaperooms geschikt voor mensen in een rolstoel, informeer naar de mogelijkheden.

Kan ik ook iets bij jullie drinken?

Jazeker, koffie, thee, frisdranken, bier (Hertog Jan op tap, een bucket Corona of smakelijke Leffe) of een lekker glas wijn. Geniet in onze sfeervolle ontvangstruimte eventueel met een lekkere bittergarnituur. Tijdens het spel is het niet mogelijk om iets te bestellen. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan. Wil je je bezoek aan onze escaperooms combineren met een lunch of diner, kijk dan eens naar onze arrangementen.

Zijn de escaperooms in Veenendaal ook geschikt voor mensen die geen Nederlands spreken?

Jazeker! Alle teksten en opdrachten zijn in het Engels met Nederlandse ondertiteling.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Het maakt niet zoveel uit wat voor kleding je draagt. Je wordt niet vies en zult geen enorme inspanning hoeven te verrichten. Het advies is om comfortabele kleding te dragen.

Hoe kan ik het beste een bedrijfsuitje reserveren?

Je kunt voor hetzelfde tijdslot verschillende escaperooms reserveren of voor opeenvolgende tijdslots dezelfde escaperoom reserveren. Voor het reserveren van een onvergetelijk bedrijfsuitje raden we je aan om contact met ons op te nemen zodat we in overleg een compleet en geschikt pakket kunnen samenstellen dat aan al je wensen voldoet. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om in combinatie met onze escaperooms andere spelactiviteiten te organiseren.

Voor hoeveel personen kunnen jullie een uitje of teambuilding realiseren?

In een uur tijd kunnen ongeveer 25 personen tegelijkertijd de escaperoom spelen, 8 personen de hoogste score bij de virtual reality experience neerzetten en tot wel 150 personen de GPS-challenge aangaan. We hebben ervaring met grotere groepen en prima werken met roulatie schema’s. Denk daarbij ook aan een lunch, diner of uitgebreide borrel. We hebben alles in huis om er een leuk uitje van te maken.

Is het gevaarlijk om een escaperoom te spelen bij The Circle Real Life Gaming?

Nee, absoluut niet. Tijdens het spel wordt mogelijk de illusie gewekt dat er gevaar dreigt, maar je verkeert uiteraard nooit echt in gevaar. Hoewel je opgesloten wordt in een ruimte waar je niet uit kunt is er te allen tijde cameratoezicht én iemand aanwezig om de deur onmiddellijk van buitenaf te openen in geval van calamiteiten. Bovendien is er in de escaperoom een noodstop aanwezig waarmee je in geval van nood zelf van binnenuit de deur kunt openen. Het spel wordt daarmee direct beëindigd.

Hoe is de bereikbaarheid van The Circle Real Life Gaming?

The Circle ligt op 50 meter afstand van de bushalte en iets verder van het treinstation van Veenendaal-Centrum. Er is voldoende openbare parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Escaperoom The Circle Veenendaal bevindt zich midden in het centrum.

Is The Circle Real Life Gaming eng?

The Circle Real Life Gaming is niet eng. Wel is het de bedoeling dat het spelen van een escaperoom als spannend ervaren wordt en kun je soms wat verrast worden door speciale effecten of geluiden. De tijdsdruk maakt de beleving compleet. De totale sfeer zorgt voor het gevoel van spanning. Mocht er iemand in de groep in paniek raken, dan kan altijd de noodstop ingedrukt worden. In dat geval gaat de deur automatisch open en is het spel beëindigd.

Mag ik mijn mobiele telefoon, camera en/of tas meenemen in de Escaperoom?

Voordat je de escaperoom betreedt vragen wij je om mobiele telefoons, camera’s en eventuele overige bezittingen op te bergen in een afsluitbare locker. Alles wat je nodig hebt om de escaperoom te spelen, vind je in de escaperoom.

Kan ik tijdens het spel naar het toilet?

Nee, tijdens het spel kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om voordat je de escaperoom in gaat gebruik te maken van het toilet.

Vanaf Oktober

Wij zijn nog druk bezig de tofste VR belevingen en spellen voor jou op een rij aan het zetten voor een top VR beleving. Wij vinden het super gaaf en kunnen niet wachten deze virtuele werelden aan jullie te laten zien. Op de hoogte blijven? Like onze facebook pagina: https://www.facebook.com/circleveenendaal/