GPS Challenge

ook voor grote groepen

GPS Challange

GPS Challange
Een interactief spel in het centrum van Veenendaal

Voor groepen tot 150 personen!

Onze GPS challenge is een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collega’s. Zeer geschikt als uniek teambuilding personeelsuitje, omdat je ons GPS spel in groepsverband speelt, maar ook een aanrader als familie uitje.

Interactieve GPS Challange   Interactieve GPS Challange

Met onze interactieve SpellenApp ga je de binnenstad van Veenendaal verkennen. Met behulp van deze app en de spelattributen is het aan jullie om een virus te stoppen terwijl de tijd op de klok afloopt. Tijdens deze challenge laat je je leiden door de hotspots die te zien zijn op de app. Als je vervolgens incheckt op een van deze hotspots krijg je een opdracht die uitgevoerd moet worden. Deze opdrachten moeten opgelost worden om de GPS challenge te kunnen winnen.

Dit interactieve spel wordt gespeeld in teams van 4 tot 8 personen en is te spelen met groepen tot 150 personen. Het is dus mogelijk om de strijd tussen meerdere teams aan te gaan. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Reserveer nu

Heb je vragen of opmerkingen, wij helpen graag om jullie bezoek tot een succes te maken. Stuur een email of bel ons op 0318 76 91 73

€ 15 korting per team!

€ 10 korting per team!

Vanaf Oktober

Wij zijn nog druk bezig de tofste VR belevingen en spellen voor jou op een rij aan het zetten voor een top VR beleving. Wij vinden het super gaaf en kunnen niet wachten deze virtuele werelden aan jullie te laten zien. Op de hoogte blijven? Like onze facebook pagina: https://www.facebook.com/circleveenendaal/