Vergaderen

Vergaderen

 

Op zoek naar een vergaderlocatie in Veenendaal? Bij The Circle kun je meer dan alleen escaperooms spelen. Wij verhuren namelijk ook een ruime vergaderzaal: ideaal voor samenkomsten en zakenafspraken.

Onze vergaderzaal biedt plek voor 16 personen. Een flipover, pen en papier en een grote televisie voor presentaties zijn aanwezig. Van koffie, thee en water wordt u voorzien. Bovendien bevinden wij ons middenin het centrum van het centraal gelegen Veenendaal. Er zijn dus genoeg restaurants in de buurt om met elkaar te lunchen of te dineren.

Wilt u ontdekken hoe eenieder functioneert onder tijdsdruk en in teamverband? Wilt u elkaar in spelverband en op een originele wijze beter leren kennen? Of wilt u ontspannen een vergadering starten of afsluiten met elkaar? Dan bent u van harte welkom om bij ons te vergaderen in combinatie met het spelen van een escaperoom.

 
 

Vanaf Oktober

Wij zijn nog druk bezig de tofste VR belevingen en spellen voor jou op een rij aan het zetten voor een top VR beleving. Wij vinden het super gaaf en kunnen niet wachten deze virtuele werelden aan jullie te laten zien. Op de hoogte blijven? Like onze facebook pagina: https://www.facebook.com/circleveenendaal/