Virtual Reality

nu te reserveren

Virtual Reality

Nu te boeken!

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Stap binnen in een van onze virtual reality experiences en waan jezelf in een andere wereld.Naast verschillende belevingen en interactieve werelden die wij aanbieden, is de apparatuur ook voor zakelijk gebruik te boeken. Op die manier kunt u uw producten presenteren op een unieke wijze met een extra dimensie.

Tot de Kerst Beschikbaar!
Met dank aan unboundvr.nl hebben wij tot de kerst de Virtuix Omni staan zodat jij hem kan uitproberen! De Virtuix Omni is een Virtual Reality loopband die jou rond laat lopen en rennen in een virtuele wereld. We hebben deze loopbanden tot de kerst dus wees er snel bij!

Voordat ik de headset opzetten verwachten ik er niet veel van, wat had ik het mis! Ik heb het nog nooit zo eng gevonden om over een virtuele plank te lopen. Dit moet je zeker een keer gedaan hebben.

VR Games & Experiences

Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor het stappen, stoer kinderfeestje of een leuk bedrijfsuitje? Met onze luxe VR headsets met beweging tracking stapt u in een andere wereld.

VR Zakelijk

Zoekt u naar een leuke activiteit op locatie? of wilt U uw klanten VR laten beleven? Bij The Circle bent u aan het juiste adres. Met onze horeca en vergader faciliteiten de ideale plek voor uw VR plannen!

VR Workshops

Bent u opzoek naar iets vernieuwends? Leer hoe je fantastische dingen doet met virtual reality.

Een avond

4 avonden

Vanaf Oktober

Wij zijn nog druk bezig de tofste VR belevingen en spellen voor jou op een rij aan het zetten voor een top VR beleving. Wij vinden het super gaaf en kunnen niet wachten deze virtuele werelden aan jullie te laten zien. Op de hoogte blijven? Like onze facebook pagina: https://www.facebook.com/circleveenendaal/